Robotgräsklippare / Automower

Om det är gräsmattan där hemma eller vid fritidshuset som ska klippas så blir det aldrig fel med en Husqvarna Automower, eller en robotgräsklippare. En Automower sköter allt helt själv och låter dig istället njuta i hängmattan. Det finns många olika robotgräsklippare för olika behov. Vi hjälper dig hitta den perfekta robotklipparen till just din gräsyta.

Gräsresterna behöver inte samlas ihop

Automower® lämnar så små gräsrester efter sig att du inte kommer att se dem – så du behöver heller inte samla ihop resterna. Resterna fungerar som naturlig gödning för gräsmattan.

Hittar hem

Automower® guidas runt i trädgården med hjälp av begränsningsslingor. Inom det området rör den sig i oregelbundna mönster så att det inte blir några linjer eller spår av klippningen i gräset.

Höjdjustering

Med den elektriska höjdjusteringen (utvalda modeller) kan du välja gräsets längd för hela gräsmattan, antingen manuellt eller på elektronisk väg.

Komplexa trädgårdar

Automower® klarar stora och komplexa trädgårdar med många olika hinder. Den klipper enkelt gräsmattor med lutningar på upp till 45 % (24°).

Bengtssons logotypeRing oss på 0383-201 75 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!