INTRESSEAD AV EN POLARIS ATV?

Om du vill veta mer om ATV modellerna eller om vi har produkten i lager. så kontakta oss på 0383-24 64 47 eller maila oss på Info@bengtssons-cykel.se

POLARIS SPORTSMAN

Med ATV har du friheten och kommandot i terrängen -Inga uppdrag eller vägar är omöjliga!

SMIDIGAST

Nu ännu mjukare gång med förbättrad fjädringsväg fram i kombination med den oberoende bakre för att smidigt ta sig över alla typer av gupp och hinder. Branschens snabbaste system för fyrhjulsdrift true on demand och ökad markfrigång ger dig dragkraft och förmåga att köra över ännu större hinder.

STARKAST

Tystare, hållbarare och enkel att äga. Nytt kraftfullt batteri med enkel åtkomst till laddning ger pålitliga starter. Nya tätade bussningar i hjulupphängningen ger längre serviceintervaller och tystare gång. Stora 25” 6-lagers däck ger minimal risk för punktering.

MÅNGSIDIG

Mer fulländad än någonsin tidigare med klassens bästa intergrerade lastutrymmen, 120 kg kombinerad lastkapacitet på lasträckena och 680 kg i dragkapacitet. Med våra hundratals olika tillbehör kan du öka användningsområdet för att passa just Dig.

POLARIS RANGER

Nummer ett hos lantbrukare och gårdsägare i över ett decennium.

BÄST I KLASSEN – MOTOR

Det pålitliga ProStar 570 motorn levererar bästa tänkbara kraft  och prestanda med mjuk gång, högt vridmoment vid låga varv. Äkta fyrhjulsdrift ger dig rätt grepp där du behöver det.

KOMPAKT OCH KOMPLETT

RANGER 570 har den dragkraft du behöver för både stora och små jobb. På dragkroken drar du upp till 680 kg. Det gasfjäderassisterade tippflaket gör det enkelt att lossa lasten. Flaket rymmer ca 226 liter.

KOMFORT HELA DAGEN

Ojämn terräng blir komfortabel med 254 mm individuell hjulupphängning bak och 254 mm markfrigång tar dig över hinder med lätthet. Njut dessutom av bekvämligheten och komforten med en justerbar ratt.

POLARIS RZR

Världsledande, högpresterande off-road side by side.

PRO PRESTANDA

Du kommer att känna vad “bäst i klassen”-prestanda betyder i det ögonblick du vrider på nykeln. Med omedlebar kraftrespons, upp till 56 cm fjädringsväg och med DYNAMIX som anpassar stötdämparna under körning, kommer du ha överlägsen kontroll.

GENOMTÄNKT DESIGN

RZR PRO XP sticker ut med industriledandande teknik och användarvänlighet. Med PRO XP är du ett med maskin och terräng och med garanterad kontroll.

BRUTAL STYRKA

Du älskar att testa gränserna, så vi pressade våra ingenjörer att bygga den starkaste RZR någonsin. Varje komponent är tillverkade upp till 8 gånger starkare med avsende på ram och kraftöverföring.

POLARIS YOUTH

Polaris ungdoms Side by sides är ett perfect sätt att få barn och ungdommar att komma ut på äventyr. Teknik och prestanda kombinerat med bästa säkerhets tänk och egenskaper

PÅLITLIG MASKIN MED GODKÄNDA SÄKERHETSLÖSNINGAR SOM STANDARD

Outlaw® 110 kommer standard med belysning och flagga och en barnhjälm samt en säkerhetsstropp med nödstopp som fästs runt handleden.

JUSTERBAR HASTIGHETSBEGRÄNSARE

Föräldrar kan justera hastigheten så att den passar barnets färdigheter.

KÖRBELYSNING ANPASSAT FÖR DAGSKÖRNING

Den automatiskt påslagna strålkastaren säkerställer tydlig sikt både för den unga föraren och andra på inhägnaden.

Ring mig på 0383-24 64 47 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!

Johan Stenhag