SPORTSMAN 570


KÖR TUFFARE.

Sportsman har en legendarisk körprestanda som gör att du kan ta de tuffaste svängarna och den mest utmanande terrängen. Individuell bakvagnsupphängning och marknadsledande 23,5 cm i fjädringsväg ser till att du åker bekvämt hela dagen. Med ett chassi framtaget för att klara av de hårdaste jobben kombinerat med en ProStar® 570-motor med dubbla överliggande kamaxlar och elektronisk insprutning kan du ta dig igenom alla typer av situationer.

Finns i flera varianter!

SPORTSMAN X2 570 EPS


UPPLEV MER PÅ DEN MEST MÅNGSIDGA 1- OCH 2-PASSAGERARMODELLEN.

Den kraftfulla ProStar® 570 motorn och den automatiska allhjulsdriften ger dig den prestanda och det grepp du behöver, när du behöver det.

SPORTSMAN XP 1000


PROSTAR MOTOR. GÖR ETT KRAFTIGT INTRYCK.

Ta dig an naturen med klassledande prestanda. Känn marken skälva när du släpper lös de ProStar®-hästkrafterna. Allhjulsdriftssytemet ger dig optimalt fäste i alla situationer.

RANGER 570 EPS


LEGENDARISK PRESTANDA. OSLAGBART VÄRDE.

RANGER® 570 levererar den bästa side-by-side prestandan till ett oslagbart värde. Denna slitvarg är utrustad med de funktioner du behöver för att få jobbet gjort och med komforten du vill ha för en dag på stigar och grusvägar.

RANGER EV


ELEKTRISKT ÖVERTAG.

RANGER® EV behöver aldrig bensin, kräver ytterst lite underhåll och jobbar hårdare men kör mjukare än något annat elfordon i klassen.

GENERAL 1000 EPS DELUXE


DEN STARKASTE OCH SPORTIGASTE FYRHJULINGEN FÖR ARBETE.

PROSTAR-MOTOR OCH RIKLIGT MED POWER.

Polaris GENERAL är marknadens starkaste och sportigaste arbetsfyrhjuling, med en marknadsledande 4-taktsmotor. Den här maskinen är din väg till det ultimata offroad-äventyret.

RZR XP 1000 EPS


EXTREM OFFROAD.

MARKNADSLEDANDE PRESTANDA.

Dominera all slags offroad-terräng. RZR® XP sätter ribban för offroad-dominans och är från grunden framtagen för att ha ett optimalt balanserat chassi och den ultimata kombinationen av kraft, fjädring och smidighet.

ACE 150


STANDARD SÄKERHETSFUNKTIONER.

Säkerhet är högsta prioriret när det kommer till offroad-fordon för barn. ACE 150 kommer standard med en barnhjälm, LED-lyktor, säkerhetsbälte, säkerhetsnät, varningsflagga, justerbar hastighetsbegränsning och en tränings-DVD.

Ring mig på 0383-201 75 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!

Johan Stenhag