Föregående
Nästa

Okomplicerat, noga utvalt och möjligen lite eget

Ibland är det lite rörigt i vår butik. Vi har så att säga vuxit ur våra lokaler – men vi har aldrig flyttat. Och inte tänker vi göra det heller. Hellre har vi varor från golv till tak och i varje vinkel och vrå.

Ändå hittar alltfler människor hit. Eller kanske just därför.

Och härifrån åker de med ett förvånat ansiktsuttryck och med bra grejer. Sådana där saker som håller över tid, som tål att passas vidare till nästa generation. Produkter som vi kan serva och reparera om så skulle behövas.

Du kan lita på att vi löser både det ena och det andra. För det har vi alltid gjort.

Vad pågår ett stenkast bort?

Ett par kilometer härifrån ligger vår konceptbutik där allt – precis allt – handlar om fiske. Utbudet växer hela tiden, men bara med noggrant utvalda produkter från etablerade varumärken. Bakom satsningen finns en ambition om att på sikt vara Sveriges mest välsorterade fiskebutik. När du ändå är i Korsberga – sväng förbi!

Fiske hos Bengtssons

Bengtssons och hållbarhetsarbetet

Vi är inte världsbäst. Långt ifrån. Men vi är medvetna och vi jobbar på det – och vi har kommit en bit på vägen. Vad vi däremot alltid har gjort, det är att jobba med kvalitativa produkter från leverantörer med väl fungerande organisationer i ryggen. ”Slit och släng har ingen poäng”, som vår grundare Inge Bengtsson brukar säga.

Bengtssons då, nu och framöver

Givetvis kan behoven, tiderna och möjligheterna förändras. Då kan det kännas skönt att veta att vi kommer att finnas kvar här ute på landet – och att vi gärna köper din gamla gräsklippare i samma veva som du fått nycklarna till lägenheten. Eller hur det nu faller sig.