Vi bygger för framtiden

Under 2022 påbörjade vi vår utbyggnad av butiken som beräknas bli på över 3000 kvm. Vi beräknar öppna vår nya butik under Q2 2023 och ansluter oss även till Jaguargruppen och blir Smålands största jakt- och friluftscenter. 

Den pågående ombyggnationen kommer att ge oss en butiksyta på strax över 3.000 kvm fördelat på flera sammanlänkande byggnade där vi kan koncentrera och visa upp vårt stora och breda utbud. Jaktavdelningen växer mest och kommer bli på över 1.500 kvm fördelat på vapenbunker, optik, ammunition, kläder, skor, tillbehör och givetvis ATV.

M7300-2_PE_025
Jaguargruppen-logo-center-svart

Varför Jaguargruppen?

Jaguargruppen är sedan länge kända för sina stora inköp som ger direkta mervärden för kunden. 

- Vår storsatsing med om- och nybyggnation är en kraftfull offensiv som till stor dekl bygger på att vi går med i Jaguargruppen. Nu tar vi på Bengtssons nästa steg för att bli Smålands största jakt- och friluftscenter. Tillsammans med Jaguargruppen får vi fler fördelar där vi kan hjälpa alla kunder från Småland med allt inom jakt, fritid och dessutom erbjuda ett storskaligt utbud av produkter till Jaguargruppen.

Fullsorterad jaktbutik

Ryktet har redan börjat gå att vi på Bengtssons blir en del av Jaguargruppen under 2023. Vilket vi tycker är superroligt! 

I dagsläget kan vi erbjuda ett urval av jaktrelaterade produkter så som ammunition, kläder och tillbehör (ej vapen). Men när vi slår upp portarna till Smålands största Jakt- och Friluftscenter kommer vi att vara en välsorterad Jaguarbutik.

_DSC2167

Prenumenera på vårt nyhetsbrev

Prenumenera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra senaste nyheter och missa inga finfina erbjudanden!