Åkgräsklippare, riders, motorsågar, robotgräsklippare

Skogs- och trädgårdsmaskiner – alltid av bästa kvalitet

Vi säljer och servar hela Husqvarnas breda sortiment av skogs- och trädgårdsmaskiner. Vi har sålt över 1500 Automower med installation så vi har stor erfarenhet av robotgräsklippare. Vi genomför att kostnadsfritt besök hos kunden och fastställer vilken typ av robotklippare som är lämpad för just den typen av gräsmatta. Bengtssons har alltid ett stort utbud av Riders, åkgräsklippare, motorsågar och alla tillbehör och säkerhetsutrustning som finns till. Detta har blivit något av vårt signum.

Åkgräsklippare

Husqvarna nämner trädgårdstraktorn som trädgårdens arbetshäst och vi håller helt och hållet med. Så fort det är lite större ytor så kommer du otroligt långt med en åkgräsklippare, eller riders som vi också säger. Hitta rätt rider för rätt yta hos oss på Bengtssons.

Robotgräsklippare / Automower

Om det är gräsmattan där hemma eller vid fritidshuset som ska klippas så blir det aldrig fel med en Husqvarna Automower, eller en robotgräsklippare. En Automower sköter allt helt själv och låter dig istället njuta i hängmattan. Det finns många olika robotgräsklippare för olika behov. Vi hjälper dig hitta den perfekta robotklipparen till just din gräsyta.

Motorsågar

I vårt stora sortiment av motorsågar hittar du en motorsåg för alla typer av arbeten. Vi har professionella motorsågar men också allaround-motorsågar som passar när du ska få ner mindre träd eller buskar i trädgården. När du arbetar med en motorsåg så får du inte glömma bort säkerhetsutrustningen. Kom in så hjälper vi dig med all utrustning.

Åkgräsklippare, rider, motorsåg, trimmer, automower, robotgräsklippare på bild

Riders

Husqvarna Riders ger en kombination av kontroll, komfort och effektivitet. Det underlättar inte bara ditt arbete utan du får en trevlig och bekväm åktur också. På Rider-modellerna så sitter det ett frontmonterat klippaggregat. Det ger dig inte bara en svängradie som heter duga utan du har också fullständig överblick över hela ditt arbetsområdet. Anpassa också din Husqvarna Rider för alla våra årstider. Med ett stort utbud av tillbehör hittar du även snöslunga så du kan ta den trevliga åkturen på vintern.

Säker Butik

Vi är en ”Säker butik” vilket innebär att vi kvalitetssäkrade för försäljning och service av motorsågar och röjmotorsågar. Här hittar du alla tänkbara tillbehör och all skyddsutrustning du behöver för att arbetet i skogen ska vara effektivt och säkert.

Säker Butik