SWEDTEAM KAN JAKTKLÄDER

Swedteams produkter ska bidra till en bättre jaktupplevelse. Därför samarbetar dem med professionella jägare som får testa och utveckla deras plagg. Här hittar du jaktkläder och annan utrustning för alla typer av jakt men också för en aktiv fritid, i alla typer av väder. Och hos oss på Bengtssons kan du hitta ett stort utbud av Swedteams kläder

Kamouflagejakt

Som jägare är vi alltid på jakt efter det bästa kamouflaget för att göra oss osynliga för djuret. Swedteam är exklusiv aktör på den europeiska marknaden med det världsrevolutionerande DESOLVE® Camouflage, nu både till dam och herr.

Aktiv jakt

Jakt med mycket rörelse i skiftande väder kräver sina särskilda lösningar. Här behövs plagg som dels har god ventilation men också god rörelseförmåga. För att inte störa dig som jägare behöver plaggen bli ett med kroppen.

Älgjakt

Älgjakten är för många en av årets stora höjdpunkter och det är därför extra viktigt att utrustningen håller. När älgjakten är här får ingenting gå fel.

Hundförare

Att jaga med hund är ett lagarbete som kräver både träning och gott samarbete. Hunden kan användas vid de flesta typer av jakt. För dig som hundförare finns flera smarta lösningar som gör jakten med hunden så smidig som möjligt. Swedteams utrustning är framtagen tillsammans med professionella hundförare.

UTVALDA PRODUKTER

Ultra – ett jaktställ för den moderna jägaren

Den som letar efter ett modernt jaktställ i tightare passform behöver inte leta längre. Under sommaren kom Swedteams nya familj, Ultra, ut på marknaden.

HERR

DAM

Ultra Light M Jacket


Ultra Light W Jacket


Kort, smidig jacka särskilt passande för aktiv jakt. Rymliga, funktionella fickor fram och bak, samt neopren med justeringsmöjligheter vid ärmavslut. Hålls vind- och vattentät med COVERTEX®. Uppdaterad modell för en ännu bättre passform.

Ca.Pris  2 095 kr

Ultra Light M Trousers


Ultra Light W Trousers


Uppdaterad modell för en ännu bättre passform. Förböjda ben för god rörlighet. Byxan har benavslut som är enkla att justera samt ventilation i sidorna. Hålls vind- och vattentät med COVERTEX®. Passande för en aktiv jakt och fritid.

Ca.Pris  1 595kr

Ultra Light M Sweater Full-zip


Ultra Light W Sweater Full-zip


Varm tröja med hel dragkedja framtill, tumgrepp på ärmar och fleece med stretch. Utmärkt som förstärkningsplagg i kombination med plagg med god andningsförmåga, eller som ytterplagg vid bra väder. Passar till alla typer av jakt men är särskilt bra för aktiv jakt.

Ca.Pris  795kr

Ultra Light M Vest


Ultra Light W Vest


Varm väst med hel dragkedja framtill och fleece med stretch. Utmärkt som förstärkningsplagg i kombination med plagg med god andningsförmåga, eller som ytterplagg vid bra väder. Passar till alla typer av jakt men är särskilt bra för aktiv jakt.

Ca.Pris  595 kr

Force Heat Pro M Vest

Beskrivning

Stoppad med PRIMALOFT®-isolering för bästa värmekomfort och smidighet. Temperatur regleras i tre lägen med manöverpanel på västen eller via en app i mobilen. Powerbank, 10 000 mAh, ingår. Värmevästen är ett förstärkningsplagg som för bäst effekt skall bäras så nära kroppen som möjligt.

Ca.Pris 2 795kr

Torne 2.0 M Sweater Full-zip


Beskrivning

Med Torne 2.0 får du en varm fleece som andas, med förstärkningar i syntetmocka på axlarna. Passar särskilt bra som förstärkningsplagg under skaljacka.

Ca.Pris 1 095kr

1919 Waxed M Jacket


Beskrivning

Rymliga fickor och vid passform. Passar både till skogen och jobbet.

Ca.Pris 1 995kr

Ridge Pro M Jacket


Beskrivning

Med Ridge Pro får du en kort, smidig jacka, särskilt passande för aktiv jakt. Gjord i ett tyst material och utrustad med COVERTEX® för skydd mot vatten och vind. Jackan har många specialfickor anpassade för både höger- och vänsterskyttar. Något tightare passform.

Ca.Pris 2895

Vist Loden Classic M Jacket


Beskrivning

Extra lång och med väl tilltagen passform. Har många smarta detaljer så som tumgrepp, dubbla radiofickor och avtagbar huva, samt foder i mesh. Stora förvaringsfickor och två olika handvärmarfickor. Jackan går att maskintvätta i 30 graders ullprogram.

Ca.Pris 4 495kr

FÖR ATT SE MER AV VÅRAT UTBUD FRÅN SWEDTEAM SÅ BESÖK OSS I BUTIKEN

JACKOR

BYXOR

ACCESSOARER

ARXUS GUMMISTÖVLAR

Arxus stövlar tillverkas av naturgummi och håller högsta kvalitet. Stövlarna är designade för att passa den nordiska miljön och Arxus of Sweden använder sina egna erfarenheter av den tuffa miljön när de utvecklar sina produkter. Det är aktiva jägare och naturälskare som hjälper till att producera och designa stövlar som ger dig en bra rörlighet och komfort under jakt eller andra utomhusaktiviteter.

ARXUS PIONEER


Arxus Pioneer är en klassisk stövelmodell för vandring i krävande terräng. Den är utrustad med ett bomull/polyesterfoder och lämpar sig bäst för vår, sommar och höst. Stövelns inre konstruktion är likvärdig med Arxus modell Primo och ger samma stöd och komfort. Liksom Arxus alla övriga modeller så används endast 100% rent naturgummi. Det yttre gummilagret är 2 mm tjockt vilket är genomgående för Arxus gummistövlar. Modellen har en infälld reglerbar kil i skaftet som dras åt till önskat vadmått med en justerbar spännrem. Metallspännet håller remmen effektivt på plats.

ARXUS PIONEER NORD


Arxus Pioneer Nord är en klassisk stövel som särskilt utvecklats för promenader i kallare väder. Denna stövel är nära relaterad till Primo Nord-modellen, med samma inre tekniska konstruktion och med samma stabilitet, komfort och hållbarhet. Pioneer Nord är tillverkad av 100% naturgummi, som är gemensamt för alla Arxus stövlar. Naturgummi garanterar en lång livslängd och en stark motståndskraft mot yttre påverkan. Pioneer Nord är fodrad med 3 mm neopren lager i en “Bordeaux röd” färg, och är klassificerad för -15° C.

ARXUS PRIMO NORD LW


Arxus Primo Nord LW är den ultimata, lätta och isolerade naturgummistöveln med en värmejusteringsfunktion som motverkar överhettning av foten och gör stöveln bekväm även vid varmare temperaturer. Primo Nord LW är utrustad med ett högisolerande neoprenfoder på 5 mm tillsammans med 2 mm “Air Cell”-foder som skapar ett viktigt luftlager mellan kroppen och neoprenet. Det vattentäta skaftet är tillverkad av ett starkt “Rip-Stop” tyg i kombination med vattentät neopren som tillsammans gör stöveln extremt lätt men också motståndskraftig mot skärskador.

Muck Boots


100% vattentät stövel som klarar ner till -40 grader. Perfekt för den aktiva människan i skog och mark när det är kallt ute.

ALFA BEVER PRO


Stabil känga för tung packning och branta stigningar.

Ring mig på 0383-201 75 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!

Janne Mathson