Terra Light


Håller värmen bra och tar liten plats i ryggsäcken. Västen är vändbar med orange insida. Förvaring i form av radioficka samt sidfickor med dragkedkedja.

1919 Waxed


Klassisk fritidsjacka med vaxat yttertyg. Rymliga fickor och vid passform. Passar både till skogen och jobbet.

Ridge Thermo M


Fodrad overall för kalla vaktnätter eller kyliga pass. Overallen har extra förstärkningar på armbågar och knän och är fodrad med 240 gram vadd. Perfekt för långa och kalla vaktnätter eller dragiga och kyliga pass. Overallen har långa dragkedjor i benen samt COVERTEX®-membran för skydd mot vatten och vind. Gjord i kamouflagemönster.

Ridge Pro


Jaktjacka i kort modell med det världsrevolutionerande kamouflagemönstret DESOLVE®. Med Ridge Pro får du en kort, smidig jacka, särskilt passande för aktiv jakt. Gjord i ett tyst material och utrustad med COVERTEX® för skydd mot vatten och vind. Jackan har många specialfickor anpassade för både höger- och vänsterskyttar. Något tightare passform.

Vist Loden Classic


Lång jacka i klassik modell i lätt och tyst lodenmaterial. Extra lång och med väl tilltagen passform. Har många smarta detaljer så som tumgrepp, dubbla radiofickor och avtagbar huva, samt foder i mesh. Stora förvaringsfickor och två olika handvärmarfickor. Jackan går att maskintvätta i 30 graders ullprogram.

Muck Boots


100% vattentät stövel som klarar ner till -40 grader. Perfekt för den aktiva människan i skog och mark när det är kallt ute.

ALFA BEVER PRO


Stabil känga för tung packning och branta stigningar.

Ring mig på 0383-201 75 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!

Janne Mattsson