Responsive Menu
blocket-logo-1

Spara upp till 50% med en förmånscykel från Bengtssons

I samarbete med BusinessBike erbjuder vi ett brett utbud av förmånscyklar.

"Leasa en förmånscykel - stora besparingar jämfört med privatköp!"

NOVA3
STRAND 2

Vad kostar din drömcykel?

Med BusinessBike dras leasingkostnaden direkt från din bruttolön och arbetsgivaren tillskjuter sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket resulterar i ett betydligt billigare cykelköp än privat. Sedan januari 2022 har varje anställd rätt att dra av upp till 3 000 kr per år på den beskattade cykelförmånen, vilket gör förmånscykeln än mer förmånlig än tidigare med besparingar på normalt mellan 20-40% beroende på summa och marginalskatt. Dessutom kan du efter 36 månader köpa loss cykeln för marknadsvärde, där cirka 20% av nyvärdet är ett indikerat marknadsvärde för en 3 år gammal förmånscykel. Vill man inte ha cykeln längre plockar vi upp cykeln kostnadsfritt från din bostadsadress.

*Priset gäller på ordinarie pris och ej cyklar på kampanj.

100% BEKYMMERSFRITT

BusinessBike har en ta-tillbaka-garanti där de hämtar upp förmånscykeln utan kostnad från den 7:e månad vid exempelvis uppsägning från både dig själv och arbetsgivaren, samt vid längre föräldraledighet eller sjukskrivning. 

Dessutom leasar vi ut varje förmånscykel med Sveriges enda heltäckande försäkring och då menar vi verkligen heltäckande. Till din förmånscykel kan du också välja till ett förmånligt servicepaket, helt efter behov och cykel, för en mer trygg och bekymmersfri leasing. 

  • 100% Reparationer
  • 100% Nyvärdesskydd
  • 100% Elcykelbatteri
  • 100% Mobilitet
  • 100% Självriskreducering

pro el herr

Frågor? Kontakta oss.

Är du nyfiken på hur det går till eller vad det skulle innebära för dig? Välkommen att kontakta oss på Bengtssons så hjälper vi dig.

Viktor Legfors
tel: 0383 – 24 64 57