Mästers Komplett


Ett smakligt helfoder för alla hundar

Mästers Kompletthar en unik sammansättning av högkvalitativa råvaror med ett balanserat innehåll av proteiner och fibrer och ger en god mättnadskänsla hos hunden.

Mästers Komplett har berikats med linfrö som tillför de fleromättade fettsyrorna Omega 3 & 6 och bidrar till en god hud- och pälskondition. Fodret har även ett högt innehåll av antioxidanterna E- och C-vitamin samt frukto-oligosackariden Profeed som samverkar för ett starkt immunförsvar och gynnar god tarmhälsa.

Mästers Jakt


Ett välbalanserat helfoder med högt energiinnehåll för den aktiva och hårt arbetande hunden

Mästers Jaktär framtaget för att möta jakthundens behov under jaktsäsongen. Fodret innehåller en balanserad nivå av stärkelse och fett. Stärkelse tillför snabb energi under början av jakten och fett används som energikälla under hela jakten vilket maximerar hundens uthållighet.

Mästers Jakthar berikats med C- och E-vitamin samt beta-glukaner som stärker kroppens immunförsvar och motverkar fria radikaler som bildas i kroppen vid hårt arbete. Fodret innehåller även linfrö som tillför de fleromättade fettsyrorna Omega 3 & 6. Mästers Jakt innehåller frukto-oligosackariden Profeed som gynnar god tarmhälsa.

 Pondus – Färskfoder Hund

Färskfoder hund, ett naturligt sätt att utfodra sin hund på. En kost baserad på råa produkter. Rått kött och organ från olika djurslag för att förse hunden med proteiner, fett och vitaminer, råa ben och brosk som innehåller ytterligare spårämnen och mineraler. Det enda du gör är att tina och servera. De flesta av oss är väldigt måna om våra hundar och vill dem det allra bästa, alltid.

Svenska Foder – Majs


Fodermajs ut av bästa kvalite. Finns i storlekarna 18kg & 600kg.

Svenska Foder – Värp Opti


Foder för värphönsflockar

  • Näringsrikt foder för de mer utpräglade värphönsflockarna
  • Råvaruval för harmoniska höns
  • Hög aminosyranivå borgar för en god äggproduktion och fin fjäderdräkt

Svenska Foder – Saltsten


KNZ Standard är det idealiska tillskottet till basransonen eller fullfodret. Förutom salt och magnesium innehåller den de essentiella spårämnena magnesium, zink, koppar, jod och selen.

Ring mig på 0383-201 75 om du vill veta mera,

eller besök oss i Korsberga, Välkomna!

Janne Mattsson